Vés al contingut
1
Idiomes en l'àmbit rural
Des de 2017 oferim el servei d'acadèmia d'idiomes i repàs a les localitats de Albatàrrec i Rosselló. Volem apropar a les poblacions de menys de 5.000 habitants els serveis pels quals haurien de desplaçar-se a poblacions més grans. Contribuim així a la millora dels conèixements en territoris amb dèficit d'aquests serveis.
2
Biblioteca
Amb els llibres donats per clients i amics, posem a disposició de tot el nostre alumnat la possibilitat de accedir a la nostra biblioteca. Estem treballant per digitalitzar l'inventari i fer possible la reserva des de la web.
3
Recicla PC
Recollim ordinadors, portàtils i mòbils vells per donar-los-hi una segona vida. Fent-los servir a les nostres classes, reaprofitant peces per fer equips reciclats o portant a reciclar els residus electrònics.
4
Contractació local
En la mesura de les nostres necessitats i possibilitats, contractem a persones de les poblacions on ens trobem. Fomentant l'economia local, i diversificant la ocupació.
5
Primera feina
No hi ha res que ens faci més contents, que ex-alumnes nostres, acabin formant part del nostre equip de treball. Hem treballat amb ells i elles des de petits, i això ens fa conèixer les seves qualitats i dinàmiques de treball.
6
Disseny web
Oferim serveis de disseny web i botigues on-line a petits comerços en àmbit rural, ajudant a la seva expansió i incorporació al món digital.
7
Fes un donatiu
Ajuda'ns.
keyboard_arrow_up