L’ensenyament holístic és l’ensenyament oposat al memorístic, aquell on l’alumnat estudia i memoritza informació sense saber quan o com posar-la en pràctica. L’ensenyament holístic veu l’alumnat com un TOT, i a través d’una llengua estrangera, treballem des del seu desenvolupament emocional, el seu pensament crític fins a la millora dels continguts a través d’activitats, jocs i recursos aplicats a la vida diària.

No treballem amb llibres preestablerts ja que considerem que no s’adapten a la totalitat d’un grup ni al seu ritme i nivell. Per això, treballem el currículum corresponent a cada edat a través de situacions quotidianes, activitats amenes i material adaptat als interessos de l’alumnat.

https://www.quora.com/What-is-holistic-education-How-does-one-develop-holistic-learning-at-home

Categories:

Tags:

No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comentaris recents

No s'han trobat comentaris.
X